Hogyan járul hozzá az Airthereal ózongenerátora  a COVID-19 elleni küzdelemhez?

Az ózon a Föld természetes sterilizálója, fertőtlenítője

Akár csak a természetes ózonréteg, az általunk gyártott ózongenerátorok is nagyfokú precizitással képesek a legkülönfélébb baktériumokat és vírusokat elpusztító ózont biztonságosan megtermelni (O3). Az olaszországi Lombardia biológusa nemrégiben egy hosszas tesztidőszak után végeredményként azt az eredményt kapta, hogy a fertőzött betegeket szállító mentőautókon végzett ózonos tisztítások után a  COVID-19 vírust, különböző mintavételi eljárásokkal sem tudta kimutatni a gépjármű falain, részein. A MA5000 és az MA10K-PRODIGI-t kifejezetten a fertőtlenítési folyamat részeként használták.

„Biológus vagyok, szennyvízkezeléssel foglalkozom, és szeretnék köszönetet mondani. Az Airthereal gépét, a MA10K-PRODIGI digitális ózongenerátort használtam, 10000 mg / h sebességgel fertőtlenítettem Lombardia mentőautóiban, és az általam készített felületeken levő tamponos tesztek negatívak voltak ”- mondta Dr. Domenico Romeo biológus, az Airthereal csapatnak küldött e-mailben. "

Dr. Romeo szerint más márkák ózongenerátorait üzemelteti, de kedvezőbb áraink miatt inkább a modelljeinket részesíti előnyben; A többi ózongenerátor használata után a teszteredmények is negatívnak bizonyultak. Ez potenciálisan ** azt jelenti, hogy az ózon hatékonyan kiküszöböli a vírust a felületekről.

A dekontaminációs folyamat

Dr. Romeo képes volt egy felületi teszttel bebizonyítani, hogy a mentők mentesek-e a COVID-19 szennyeződésétől, amely elősegíti a fertőző betegségek terjedésének megelőzését.

AirLevante csapata mentőfertőtlenítési protokollja egy felületi teszttel (egy mindent egybe foglaló Medi-Check készülékkel) kezdődik, amelyet H2O2-vel (automatikus levegőben lévő fertőtlenítőszerrel) fertőtlenítenek, hogy „eltávolítsák a biofilmet”, majd bekapcsolják az ózon egységünket (MA10K) 20 percig, és végül hagyják, hogy az ózon szétterjedjen a járműben, majd eloszoljon, mielőtt egy utólagos felszíni vizsgálatot elvégeznénk. Az ózonkezelés utáni összes utólagos felületteszt a vírus szempontjából negatív, zöld színű lett.