Az ózongenerátor több mint befektetés! Hogy profitálhat belőle egy kis vagy nagy vállalkozás?

Néhány rövid hónap alatt a COVID-19 teljes mértékben megváltoztatta gazdasági, társadalmi életünket, üzleti tevékenységeinket, a mindennapi emberekkel való kapcsolattartásunkat és még sok minden mást. Mindezen változások egy dolgot megerősítettek bennünk: a legváratlanabb szituációkhoz is tudnunk kell alkalmazkodni.

Az első hullám kezdeti sokkja után most a világ kormányai és vállalkozásai mindenhol azon dolgoznak, hogy újra visszatérjenek a „régi kerékvágásba” , de mindenki számára most az a legnagyobb kérdés, hogy ... hogyan tudják a vállalkozások biztosítani helyiségeik tisztaságát, hogy elkerüljék a COVID-19 további terjedését? Még akkor is, ha üzleted, boltod vagy szalonod újból megnyílik, nagy százalékban lehetnek olyan emberek, vásárlók akik vonakodnak belépni, mert nem érzik biztonságban magukat a vírus lappangásával

Noha nem tudjuk egyértelműen megmondani, hogy a TE vállalkozásod újból megnyílik-e vagy sem, ragaszkodunk ahhoz, hogy az előzőekben leírt bizalom újbóli kiépítését és az egészséget szem előtt tartva mindenképp fontold meg a következőeket.

Így teremts bizalmat és tisztaságot vállalkozásodnál

Az ózongenerátorok kiválóan alkalmasak bármilyen beltéri felület fertőtlenítésére. Az ózongenerátorok olyan ózonot termelnek, amely hatékonyan sterilizálja az üzleted tereit minden szagtól, penésztől, baktériumtól, VOC-tól és ami a legfontosabb - a vírusoktól.

Az olyan nagy forgalmú vállalkozások, mint az éttermek, a köröm stúdiók, a fodrászatok, a kiskereskedelem, konditermek vagy a mozik, előnyt szerezhetnek azzal, hogy egy ózongenerátor működtetésével a helyiségeik minden szegletében garantálni tudják a  több órán keresztüli légtisztaságot.

Az ózon rendkívül reaktív, ezért óvatosan kell kezelni. Az ózonfejlesztő egységeket csak akkor szabad üzemeltetni, amikor a helyiség teljesen ember, állat és növény mentes; vagyis egy reggeli nyitás előtt vagy zárás utáni tisztítás lehet a legcélszerűbb. Egy ózonos tisztítási folyamat után már 30 perc elteltével a levegő visszatért a normál oxigénszintre és így a hely megfelelően sterilizált lesz a szennyeződésektől.

Az egyik legnépszerűbb modell, amelyet akár gépjármű. akár irodai, lakástisztításhoz is egyaránt ajánlunk, a MA10K-PRO ózongenerátor, amely akár 2000 négyzetláb méretű tereket is képes sterilizálni. További útmutatásért, és egyéb kérdéseid megválaszolásáért keresd a Maxtech.hu szakértő kollégáit.