Airthereal ózongenerátor vásárlási útmutató

Gyors összefoglalás az ózongenerátorokról

Az ózon (O3) egy hatékony sterilizáló. Amíg amit belélegzel levegő- összesen kettő oxigén atomot tartalmaz addig az ózongáz hármat. Így amikor fokozottan reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusok, levegőben szálló rossz szagok részecskéivel érintkeznek, bekövetkezik egyfajta oxidációs folyamat, ami következtében ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, közben pedig az ózon molekula oxigénné alakul át a kémiai folyamat végén. Vagyis egy jó ózonkezelés után egy dolog marad meg csupán, az a friss, tiszta levegő. A bacik, vírusok és kellemetlen szagok pedig rövid idő alatt megszűnnek létezni.

** Az ózongenerátor egységeket csak akkor szabad üzemeltetni, amikor a helyiség teljesen „élőlény mentesek” , beleértve az embereket, háziállatokat, növényeket stb. **

Ha te…

Egy nagy területű helyen élsz vagy dolgozol

Az MA10K-PRODIGI ózongenerátor

 • Az egyik legerősebb egység, maximális ózonkibocsátása 10 000 mg / óra
 • Kiválóan alkalmas nagy terekhez, lakóingatlanokhoz, irodákhoz, éttermekhez, raktárakhoz és más nagy és erősen szennyezett területekhez, akár 200+ négyzetméterig.

Az MA10K-PRO ózongenerátor

 • Nagy teljesítményű egység, maximális ózonkibocsátása 10 000 mg / óra
 • Legjobban pincékhez, garázsokhoz, dohányzóhelyekhez, otthonokhoz, irodákhoz, éttermekhez, gazdaságokhoz stb., 200 négyzetméterig.

Egy kis területű helyen élsz vagy dolgozol ( vagy közlekedsz vele)

Az MA5000 ózongenerátor

 • Nagyszerű, energiatakarékos egység, maximális ózonkibocsátása 5000 mg / óra
 • Remek választás házak, autók, garázsok és más közép-nagy méretű helyek számára, akár 100 négyzetméterig

  Aktív mozgás , edzésformák történnek a helyiségekben

  Az MA5000 ózongenerátor

  Tökéletes, ha otthoni edzőterme van, vagy kijelölt edzőterülete legfeljebb 100 négyzetméter területig. Teljesen szagtalanítja és sterilizálja a teret az izzadt szagoktól.

   

  Új házat vásárolsz / bérelsz / felújítasz

  Az MA10K-PRODIGI ózongenerátor

  • Kiváló makacs, hosszú távú füst és egyéb nehéz szagok ellen, nagy lakó- és kereskedelmi helyiségekben, például raktárakban.

  Az MA10K-PRO ózongenerátor

  • Ideális új háztulajdonosoknak, akik a meglévő kellemetlen szagoktól szeretnék mentesíteni (például cigarettafüst, háziállat, régi főzési szagok) az új ingatlant az előző tulajdonos után.

  Szabina ügyfelünk mondta: „Sajnos csak a lakás megvásárlása után kezdtük el érezni aszt a tipikus háziállat okozta vizeletszagot, ami a parketták közül érződött, és sokáig próbálkoztunk mindenfajta tisztítószerrel mire végül néhány ózonos tisztítás végleg képes volt semlegesíteni ezt a kellemetlen szagot a lakásban”.

  Használd mint szolgáltatást

  Az MA10K-PRODIGI ózongenerátor

  • Az egyik legerősebb egység, maximális ózonkibocsátása 10 000 mg / óra
  • Az intervallum funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az egység hatékony működését 30 percenként, 12–24 óránként

  Az MA10K-PRO ózongenerátor

  • Nagy teljesítményű egység, maximális ózonkibocsátása 10 000 mg / óra
  • Hagyományosabb analóg központ 120 perces időzítővel