A hatékony mód a baktériumok és vírusok pusztítására: Ózongenerátorok

Mindannyiunk életébe hirtelen lépett be a COVID-19. Ez egy légzőszervi betegség, amely hihetetlenül gyengíti a tüdőt, és potenciálisan végzetes lehet az idős emberekre és a közösségünk immunhiányos (már beteg) embereire nézve is ,  de mégis mit tehetünk ellene?

A CDC ajánlásait követve

Rendkívül fontos, hogy megpróbáljuk megóvni magunkat és egymást, hogy megakadályozzuk a vírus további terjedését, különösen azok számára, akik valamilyen betegségben már szenvednek ez által a legyengült szervezetükkel kell felvenni a versenyt a vírussal szemben.

Néhány hasznos intézkedés, amelyeket ha napi szinten betart már sokkal nagyobb biztonsággal tud védekezni a vírussal szemben.

  • Gyakran mosson kezet szappannal és vízzel legalább 20 másodpercig
  • Használjon alkoholos alapú tisztítószert, amely legalább 60% alkoholt tartalmaz, ha nem áll rendelkezésre szappan és víz
  • Ne érintse meg az arcát, csak ha feltétlenül meg kell tennie.
  • Takarja el arcát köhögés közben, nem szabad puszta kezével, hanem egy szövettel vagy kar könyök hajlatával takarja el a száját.
  • Tisztítsa meg és fertőtlenítse a mobiltelefonját, hogy a rátapad beszéd közbeni baktériumoktól megszabaduljon.

Az ózon a Föld egyik legerősebb sterilizálója

A legalaposabb légtisztítást és fertőtlenítés egy részét feltétlenül ózongenerátorral kell végezni. Ezeket az egységeket arra tervezték, hogy alaposan megtisztítsák otthonainkat, irodáinkat és egyéb beltéri tereinket.

Az ózon (O3) az egyik legerősebb sterilizáló szer, mely elpusztítja a baktériumokat, bizonyos típusú vírusokat, penészeket és kellemetlen szagokat. Az ózon szagtalanítja a levegőt és ezáltal megadja tereinknek az elérni kívánt frissességet, tisztaságot. Az ózon három oxigénatomot tartalmaz. A harmadik oxigénatom rendkívül reakcióképessége teszi az ózont hatékonnyá mely megköti a kellemetlen szagokat és elpusztítja a baktériumokat, vírusokat. Amikor a szennyező anyagok találkoznak az ózonnal, oxidációs reakciók lépnek fel, és mindkét atom egyaránt megsemmisül. Majd a maradék ózon lényegében visszatér az oxigénhez és semlegessé válik.

Kérjük, a tisztítási folyamat alatt maradjon a szobán kívül, amíg kezelés tart, továbbá minden élőlényt, legyen az állat vagy növény vigyen ki a helyiségből és a kezelés utáni 30 perc elteltével tegyen csak vissza.