Segítség minden helyzetre! Ismerd meg a mobil rámpákat!
0 komment

Legyen szó akár egy mozgássérültről vagy épp egy babakocsis szülőről, a lakásunk, boltunk, utcánk akadálymentesítése számukra hatalmas segítség tud lenni az átlag mindennapok közlekedése során. Legyen az egy pár lépcsőfokos szintkülönbség, vagy egy nagyobb útakadály; a mai praktikus és mobilis, vagyis könnyen elhelyezhető rámpák nagyban meg tudják könnyíteni a hétköznapokat jónéhány polgártársunknak.

A rámpák felülete anyagukban lehetnek érdesített vagy csúszásmentes bevonattal ellátottak, mely segít, hogy a rámpa használata közben a kerekek stabilak maradjanak. Kialakításban pedig elérhető több darabból álló, összehajtható, összetolható vagy akár széthúzható rámpa is.

Amiatt sem kell aggódni, hogy mekkora teherrel tud megbirkózni egy ilyen rámpa, hiszen a legtöbb eszköz több mint 270 kilogrammot is biztonságosan megtart.

Továbbá mivel fontos, hogy könnyen lehessen arrább helyezni vagy épp betenni akár az autónkba szükség esetén, az alumínium anyagnak köszönhetően az önsúlya igen kicsi, így mobilisan tudjuk pakolászni.

 

A Maxtech webáruház kínálatában széles választékban tudja az Ön vagy környezete szükségleteinek leginkább megfelelő kialakítású, szélességű rámpát megtalálni, most nagyon kedvező áron és gyors kiszállítással.

Aluminium rámpaKerekesszékRámpa

Szólj hozzá

Az összes megjegyzést közzététel előtt moderáljuk