Ilyen a jó mobil garázs! Tippek takaróponyva választáshoz!

Legyen épp forró nyári napsütés vagy téli durva jég és fagy, ha nem áll rendelkezésünkre egy fedett hely az autó számára, bizony forintokban mérhető kárt tud okozni az időjárás a szabad ég alatt hagyott járművünkön.

Egy minőségi takaróponyva több mint egy egyszerű szövet valami, amivel leteríted „azt jóvan az úgy”.

A kifejezetten erre a célra kitalált ponyvák védik az autód fényezését, a festékréteget a mikro sérülésektől, és nagy hidegek esetén fagymentesen tartja járművünket. Nyáron pedig, ( és biztos te is láttál már a sok napon állástól megfakult autófényezést) védik a nap sugaraitól az eredeti színét gépjárművednek, a hozzá tartozó szélvédő alatti műszerfal és kárpitelemeket is beleértve.

A viszontagságos időjárási viszonyok között az olcsóbb árfekvésű, különböző élelmiszer és akciós boltokban kapható takaróponyváknak is van némi védő hatásuk, de ennyi erővel egy pár rég nem használt pólódat is ráterítheted a verdára, mert kb annyira hatékonyak. Minimálisan vízállók, könnyen szakadnak és az élettartamuk is töredéke egy rendes alapanyagokból, minőségileg összerakott ponyvával szemben.

Egy jó ponyva véd az:

  • Esőtől
  • Hótól
  • Fagytól
  • Forróságtól
  • Madárürüléktől
  • Falevelek és gallyaktól

Tehát a kérdés, nem az, hogy ha az autódnak nincs garázs, akkor hova állj. Hanem, hogy milyen méretű, kiszerelésű és minőségű ponyvára van szükséged. Nálunk a maxtech.hu – n minden kialakítású autóhoz, legyen az épp szedán, kombi, coupe, hatchback, suv, nálunk biztosan megtalálod a legmegfelelőbb mobil garázs.