Ilyen a jó mobil garázs! Tippek takaróponyva választáshoz!
0 komment

Legyen épp forró nyári napsütés vagy téli durva jég és fagy, ha nem áll rendelkezésünkre egy fedett hely az autó számára, bizony forintokban mérhető kárt tud okozni az időjárás a szabad ég alatt hagyott járművünkön.

Egy minőségi takaróponyva több mint egy egyszerű szövet valami, amivel leteríted „azt jóvan az úgy”.

A kifejezetten erre a célra kitalált ponyvák védik az autód fényezését, a festékréteget a mikro sérülésektől, és nagy hidegek esetén fagymentesen tartja járművünket. Nyáron pedig, ( és biztos te is láttál már a sok napon állástól megfakult autófényezést) védik a nap sugaraitól az eredeti színét gépjárművednek, a hozzá tartozó szélvédő alatti műszerfal és kárpitelemeket is beleértve.

A viszontagságos időjárási viszonyok között az olcsóbb árfekvésű, különböző élelmiszer és akciós boltokban kapható takaróponyváknak is van némi védő hatásuk, de ennyi erővel egy pár rég nem használt pólódat is ráterítheted a verdára, mert kb annyira hatékonyak. Minimálisan vízállók, könnyen szakadnak és az élettartamuk is töredéke egy rendes alapanyagokból, minőségileg összerakott ponyvával szemben.

Egy jó ponyva véd az:

  • Esőtől
  • Hótól
  • Fagytól
  • Forróságtól
  • Madárürüléktől
  • Falevelek és gallyaktól

Tehát a kérdés, nem az, hogy ha az autódnak nincs garázs, akkor hova állj. Hanem, hogy milyen méretű, kiszerelésű és minőségű ponyvára van szükséged. Nálunk a maxtech.hu – n minden kialakítású autóhoz, legyen az épp szedán, kombi, coupe, hatchback, suv, nálunk biztosan megtalálod a legmegfelelőbb mobil garázs.

Szólj hozzá

Az összes megjegyzést közzététel előtt moderáljuk