Áru és vadszállító! Több mint praktikum!

„Az legyen a vadásznak nemes törekvése, hogy a vadat szeresse és védje,vadásszon, mint törvény s szokás kívánja, és teremtményeiben is a Teremtőt lássa!” (Riesenthal)

Van aki csinálja, van aki megtűri és van aki egyenesen viszolyog tőle, de az tény, hogy a vadászat népszerűségét tekintve továbbra is egy jelentős embertömeget vonzó sport, hobbi, életforma.

Ma egy olyan terméket hoztunk neked mely kifejezetten vad és egyéb áruk szállítására le kitalálva, és nem fogod elhinni ezek után, de a termék egyszerűen vad/áruszállító néven fut. Na de mikor jön jól neked?

A vad elejtését követően ez az okos, és egyszerű szerkezet fog segíteni abban, hogy ne az erre a célra beszerzett gépjárműved legyen szőr, esetleg vérnyomokkal teli, hanem biztonságosan, higiénikusan az autó hátuljához rögzítve tudod egyszerűen elszállítani a jószágot.

Ez a nagyon praktikus horgonyzott acél eszköz könnyedén az autód vonóhorgára szerelhető és természetesen nem csak vadszállításra, de akár takarmányszállításra, építőanyag vagy bármi más termék, áru cipelésére is tökéletes.

vadszallito

A vad/áruszállító rács terhelhetősége körülbelül 100 kg – 150 kg, de hozzá kell tenni, hogy igazság szerint maga a rács nagyobb, akár 200 kg terhet is elbírna, a terhelhetőség valójában az autód típusától és a vonóhorog teherbírásától függ.

Nézd meg kínálatunkban és ha vadászol, ha nem, biztosan hasznos kiegészítője tud lenni  a mindennapjaidnak!

ÁruszállítóSzállításVadszállító